Plezier in huis | Haal het beste uit je woning!

Laat je inspireren voor eindeloos woonplezier op plezierinhuis.nl

Over ons

Bij Plezier in Huis draait alles om gezelligheid, comfort en de kunst van het genieten binnen je eigen vier muren. Of je nu in een klein appartement of een groot huis woont, er zijn eindeloos veel manieren om je woonruimte om te toveren tot jouw persoonlijke toevluchtsoord.

Dive in onze blog voor inspirerende ideeën over interieurontwerp, doe-het-zelf-projecten, recepten voor comfortfood en nog veel meer. Of je nu je woonkamer wilt opfrissen, zoekt naar nieuwe recepten voor een gezellig avondje thuis of gewoon wilt weten hoe je die perfecte huiselijke sfeer kunt creëren, wij hebben alle tips en tricks voor je klaarstaan.

Daarnaast hebben we een uitgebreide gids over kamerplanten. Leer hoe je ze verzorgt, welke plant het beste in welke kamer past en hoe je een beetje groen kunt gebruiken om je interieur op te fleuren.

Ons team van enthousiaste thuisexperts heeft een schat aan kennis en ervaring, en ze delen graag hun beste adviezen en geheimen met jou. Van de kunst van het inrichten tot het creëren van de perfecte leeshoek, bij Plezier in Huis ontdek je hoe je het meeste uit je leefruimte haalt.

Laat Plezier in Huis je gids zijn in de wereld van thuiscomfort. Ontdek nieuwe ideeën, experimenteer met kleuren en patronen en ontdek het plezier van een echt gezellig thuis. Struin door onze artikelen, laat je inspireren en transformeer je huis in jouw eigen persoonlijke paradijs.

Samenwerken?

Wil je graag een blogartikel schrijven met een teruglink naar jouw webshop of website? Neem dan contact met ons op via bloggerswereld@gmail.com voor een prijsofferte. Hieronder vind je de voorwaarden waaraan een blog moet voldoen:

  • Het blogartikel moet minimaal 450 woorden bevatten.
  • Schrijf in de jij-/je-vorm.
  • De content van het blog moet uniek zijn en mag niet eerder zijn gepubliceerd op een ander platform.
  • Zorg voor een duidelijke structuur in het artikel met tussenkopjes en opsommingen waar nodig.
  • Vermijd te commerciële taal en richt je op informatieve of inspirerende inhoud.
  • Lever minimaal één relevante afbeelding aan die vrij is van auteursrechten. Bij eventuele boetes voor het gebruik van beschermde afbeeldingen zullen wij deze doorberekenen.
  • Maximaal 3 uitgaande links zijn toegestaan in het blogartikel.
  • Probeer minstens 1 interne link in het artikel op te nemen.

Neem voor samenwerkingen contact met ons op via het genoemde e-mailadres of vul het contactformulier hieronder in.

Wie werken er bij ons?

Onze blogs schrijven zich niet vanzelf, dus wie zit er achter het team van Plezier in Huis? Graag introduceren wij je aan het sterrenensemble achter onze fantastische blog.

Hallo! Ik ben Bart, dé expert op het gebied van vloeren binnen Plezierinhuis.nl. Al jarenlang houd ik me bezig met vloeren, zo heb ik 6 jaar gewerkt als vloerenlegger en 4 jaar als adviseur op het gebied van vloeren. Voor mijn werk speur ik elk magazine en elke beurs af om op de hoogte te blijven van de allerlaatste trends op het gebied van wonen. Deze informatie giet ik in een mooi artikel, zodat jij ook op de hoogte kan blijven. Veel leesplezier!

Hé hoi! Aangenaam kennis te maken. Anna hier. Ik ben een huismus eerste klas en word blij van een mooi ingerichte woning. Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met interieurdesign en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, namelijk: bloggen over interieurdesign. Mijn specialiteit ligt op het gebied van raamdecoratie. Gordijnen, jaloezieën, lamellen, ik ken alle laatste trends als het gaat om raamdecoratie. Ik speur alle woonbeurzen af en duik in alle magazines om de laatste trends op het gebied van raamdecoratie te achterhalen. Al deze informatie en trends verwerk ik voor jou in leuke blogs boordevol met tips en andere handige informatie. Heel veel leesplezier gewenst!

Hoi, ik ben Hans! Al jarenlang houd ik me met heel veel plezier bezig met interieur. Zo schrijf ik al jaren blogs over interieur, en met name gericht op deuren. Ik ben altijd gretig op zoek naar nieuwe inspiratie en trends op het gebied van deuren. Dit deel ik graag met jullie in mijn blogs. Veel leesplezier gewenst!

Hoi, ik ben Tsjeerd! Wat leuk dat je mijn artikelen komt lezen op plezierinhuis.nl. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van artikelen over woonaccessoires. Ik ben gek op het pimpen van een interieur met leuke woonaccessoires. Deze passie komt vanuit mijn eerdere ervaring als interieurstylist. Dit heb ik 6 jaar met heel veel plezier gedaan. Nu ben ik zeer gepassioneerd in het vinden van de allerlaatste trends en ontwikkelingen binnen het domein van woonaccessoires. Dit verpak ik vervolgens in een leuk artikel voor jullie om te lezen. Veel leesplezier!